Referenties

“Ratna is een no-nonsense, daadkrachtige vakvrouw die met veel humor en enthousiasme mooie resultaten bereikt!”

Martijn Sobels – C-ZICHT Communicatie


“Ratna Schröer heeft de taak van Marketing & PR Manager perfect naar zich toe getrokken. Ze is professioneel, intelligent, weet hoe verschillende belangen liggen, komt afspraken na en communiceert met alle betrokken partijen. Ratna heeft ook de complete imago-strategie van ons bedrijf én de artiesten die we vertegenwoordigen naar zich toe getrokken. Ratna is een enorme aanwinst voor ArtistMan.”

Willo Schröer – Talent manager ArtistMan


“Ratna is een zeer professionele projectmanager die onafhankelijk en communicatief sterk is. Haar leren kennen in haar rol als verantwoordelijke voor de transitie en implementatie van een nieuwe dienstverlener. Dit heeft ze zorgvuldig en met gevoel voor alle belangen absoluut met verve verzorgd.”

Marcel de Breij – sr. Service Delivery Manager


“Ratna nam de coördinatie van Traffic over. Deed dit voortvarend en met kennis van zaken. Collega’s waren vol lof over haar professionele inzet. Bovendien had Ratna een uitgebreid werkdocument met aanbevelingen voor het verbeteren van Traffic van de gemeente opgesteld. Dat noem ik nog eens innovatief werken”.

Chris Eken – Traffic manager Gemeente Utrecht


“Ratna is een heel proactieve communicatieadviseur, die verantwoordelijkheid neemt en altijd open staat voor ideeën”. 

Gert-Jan de Graaf – Hoofd Regionaal Archief Tilburg


“Ratna is een hardwerkende goedlachse dame dat elke organisatie wel kan gebruiken. Vraag het aan Ratna en ze staat al te springen van enthousiasme om aan het werk te gaan. Haar enthousiasme steekt je aan!”

Femke Jacobs – Communicatieadviseur


“Ratna is een goede organisator. Onze samenwerking lag op het vlak van evenementen, waarbij zij de uitvoering – locatie, beeld & geluid, catering, inschrijving, routebeschrijving e.d. – tot in de puntjes regelde. De samenwerking was effectief en vol humor!”  

Fieke Livius – Communicatieadviseur


“Ratna is a hardworking professional who does her work with lots of enthousiasm and spirit. She is good in her profession and she is someone who you can trust and built on. I’ve always enjoyed working with her!”

Yuliana Li – Senior-Projectmanager at LaVerbe


“Ratna is vriendelijk, doelgericht en weet sfeer te creëren. Fijn om mee samen te werken.” 

Marianne Dijkmans – Owner SPITZ congres & events


“Ratna is een enthousiaste en kordate communicatiecollega, goed thuis in het evenementen werk. Allround in het realiseren van communicatieactiviteiten.”

Tinka Hurkmans – Manager Communicatie


“RaaT -Communicatie kon met de aangeleverde tekst direct uit de voeten. Binnen no-time kreeg ik concepten te zien. Zij lieten zien goed te hebben geluisterd naar mijn wensen. en dachten ook mee! Dat is meerwaarde! ” 

Tim Robbe – Experienced negotiator and lawyer